Schmink en Theater

Op deze pagina`s bieden wij u een groot assortiment aan van materialen voor de Face- en Bodypaint Art, welke uiteraard ook heel geschikt zijn voor kinderschminken of theaterproducties.

De materialen zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, waar u heel lang mee kunt doen.
 

Mocht u nog speciale producten wensen welke niet op de site staan of bijvoorbeeld voor special effects, stuur ons een mail en wij kunnen dit naar alle waarschijnlijkheid bestellen en leveren op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

Schmink en theater
Bodyglitter heeft een divers aanbod aan schmink en theaterbenodigdheden te Roosendaal. Hieronder ziet u de producten die wij bieden in onze webshop. Lees meer en bestel online! 

Schminkboeken, tijdschriften en dvd’s
Onze schminkboeken bieden u veel inspiratie voor het schminken. Van lieveheersbeestjes tot clowns en monsters, met onze boeken is het mogelijk om de mooiste creaties te maken. Professionele grimeurs leggen in deze boeken stap voor stap uit hoe u het aan moet pakken. Onze tijdschriften, zoals het Illusion Magazine, bieden nog wat extra inspiratie, net als de DVD’s met allerhande nuttige tips. Kijk daarom naar ons aanbod aan schminkboeken, tijdschriften en DVD’s in Roosendaal.

Mehron Schmink Roosendaal 
Wij hebben een aantal varianten Mehron Schmink in de aanbieding. Mehron Makeup is een befaamd Amerikaans merk, dat een compleet aanbod heeft op het gebied van schmink. Zelfs bij make-up artiesten in Broadway en Hollywood is dit merk erg populair. Voor de verschillende varianten Mehron Schmink in Roosendaal en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. De varianten die wij bieden zijn Paradise, Prisma en Metallic Powder.
 
Schmink Superstar
Ook van het merk Superstar hebben wij schmink in ons aanbod. De superstar Aqua Face- and Bodypaint zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor kinderen. Zowel voor facepainten als bodypainten zijn de heldere kleuren van Superstar daarom erg geschikt. Bezoek daarom de pagina met Superstar producten in onze webshop!

Splitcakes
In ons aanbod vindt u ook splitcakes. Splitcakes zijn dunne reepjes waterschmink, die naast elkaar in een doosje zitten. Met deze splitcakes is het eenvoudig om snel te werken. Daarom zijn splitcakes ideaal voor kinderfeestjes en festivals. De Prima's van Mehron zijn de meest gebruikte grote slitcakes.

Glittergel en Haargel
Onze glittergel is een mooie manier om de schmink af te werken. Deze kan zowel op de huid als op het haar gebruikt worden. Zo wordt er een prachtig glittereffect gecreëerd. Ook is het mogelijk de haren in model te brengen met onze glittergel. Daarnaast bieden wij haargel, waarmee u de finishing touch bij uw make-up aan kunt brengen. Bekijk ons aanbod aan glittergel en haargel!

Sparkling Glitter
De sparkling glitter past zich naadloos aan bij de kleur van uw schmink. De glitters zijn licht statisch, waardoor ze aan het gezicht blijven plakken. Hierdoor is de Sparkling Glitter eenvoudig aan te brengen.

Precious Gem Powder
Daarbij bieden we nog precious gem powder, een zacht, zijdeachtig poeder. Precious Gem Powder geeft de huid een mooie glinstering. Het is geschikt voor optredens, maar ook voor feesten, diners of een avondje thuis. Dit poeder kan direct op de huid worden aangebracht, maar kan ook gebruikt worden om de make-up extra glans te bieden. 

Theater, Grime en Halloween & Bloed
Ook op het gebied van theater en grime hebben wij allerlei artikelen in ons assortiment. 
Neuzenplastiek of plasticine om neuzen, kinvervormingen en wratten te maken bijvoorbeeld. Ook bieden we liquid latex en synwax, waarmee allerlei effecten en huiddetails zijn aan te brengen. Onze 3D gel kunt u dan weer gebruiken om realistische driedimensionale special effects toe te voegen. 

Met de stainless steel wax spatula applicator kunt u make-up aanbrengen. Deze is van roestvrij staal en gemakkelijk te reinigen. Met de procolorring is het mogelijk om verschillende stappen in kleuring te realiseren.

Met onze onschadelijke tandenlak kunt u echte, natuurlijke tanden wegschminken. Ook is het mogelijk tanden te accentueren. Wij hebben daarnaast nog allerlei verschillende soorten kunstbloed in ons assortiment, voor een theatraal effect. Om baarden, snorren en wenkbrauwen na te maken, kunt u onze wolcrepe gebruiken. Hierbij bieden wij mastix lijm om deze te bevestigen en mastix remover om het weer te verwijderen.

Ons toneelpoeder kan gebruikt worden om vette schminken op hun plek te houden. Het poeder is ook nog kleurloos, zodat de kleur van de schmink niet verandert. 

Penselen
Voor het aanbrengen van schmink hebben wij verschillende soorten penselen te bieden, zoals Golden Taklon en de Pure Red Sable. Daarnaast hebben we de Mark Reid signature brushes, gemaakt op advies van de beroemde face- en bodypaint kunstenaar Mark Reid. Bovendien bieden we Paradise penselen, speciaal gemaakt voor de Paradise AQ colors. Bekijk hier ons totale aanbod op het gebied van penselen te Roosendaal.

Sponsjes
Tot slot hebben wij nog een aantal verschillende sponsjes in ons aanbod, om de schmink op een goede manier aan te brengen.

Zoals u ziet hebben wij dus een groot en divers aantal producten op het gebied van schmink en theaterbenodigdheden in Roosendaal. Neem vooral een kijkje in onze webshop en bestel online! Als u vragen heeft kunt u ook altijd contact opnemen met Bodyglitter.

  • Chloïs Glittertattoo
  • Crystal Blue Flash Tattoo
  • Paypal betalingen
  • iDEAL
© 2009 - 2023 Body Glitter - Glitter Tattoos, Schmink & Nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel