Vragen en antwoorden SmART Nails

1. Kan ik een stencil meer als 1 maal gebruiken?

- Je kan de stencil zeker een paar keer gebruiken. Om dat te doen moet u:
* Plak het stenciltje terug op het ondersteunde papier, of op de achterzijde daarvan, onmiddellijk na het verwijderen van de nagel.
* Laat ze drogen, indien nodig (als de nagellak te dik op het stencil zit) kunt u voorzichtig met een wattenstaafje of een wattenschijfje met nagellakremover de sjabloon afvegen.
* Hergebruik de stencils alleen als ze weer helemaal droog zijn.

2. Heb ik speciale nagellak nodig?

- Je kunt elke nagellak gebruiken die u in huis heeft. Gebruik echter sterk verschillende kleuren om het stencil goed tot zijn recht te laten komen.

3. Als ik de nagellak op de stencil heb aangebracht moet ik dan wachten voordat ik de stencil van de nagel haal?

- Nee, meteen na het volledig vullen van het stencil met nagellak moet u voorzichtig, en zonder het stencil te verschuiven, het in één vloeiende beweging van de nagel verwijderen. Indien u de nagellak laat opdrogen zult u het ontwerp op uw nagel samen met het sjabloon van u nagel aftrekken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

4. Hoe lang zal het ontwerp op mijn nagel blijven zitten?

- Het ontwerp zal net zo lang op uw nagel blijven zitten, als de nagellak die er onder heeft aangebracht blijft zitten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het ontwerp meestal de neiging heeft langer te blijven zitten als de onderlak naast het sjabloon.

5. Kan ik het sjabloon ook gebruiken op mijn eigen nagels?

- Ja, mits u nagels lang genoeg zijn om (een deel van) het stencil op te plakken kunt het gewoon op uw eigen nagels gebruiken. Echter uit ervaring is gebleken dat op kunstnagels de nagellak langer behouden blijft, hierdoor blijft ook de Nail-Art langer zitten. Op uw eigen nagel zal het dus minder lang blijven zitten.

6. Hoe kan ik het ontwerp "beschermen" zodat het zo lang mogelijk mooi blijft?

- Als de nagellak van uw ontwerp volledig droog is adviseren wij u het ontwerp eerst met een laagje topcoat te behandelen. Nadat deze droog is kunt u de gehele nagel nogmaals met een laagje topcoat versterken. Indien u glitter heeft gebruik dient u als eerste deze glitter te voorzien van een laagje, dan het ontwerp en als laatste de hele nagel. Dit om te voorkomen dat de glitters over de hele nagel worden verspreid met de topcoat.

7. Hoe kan ik zien of de nagellak droog genoeg is?

- Als u uw vinger op de lak drukt en er blijft geen vingerprint achter ongeacht hoe hard u drukt is de nagellak droog genoeg om de stencil aan te brengen op de onderlak.

8. Hoe gemakkelijk is het om het ontwerp met de linkerhand aan te brengen aan op de nagels van de rechterhand (als je rechtshandig bent)?

- Het lakken van de stencils is makkelijker dan het netjes aanbrengen van de nagellak op de hele nagel. Zolang u niet over de randen van het stencil heen gaat komt het niet zo nauw namelijk. Zolang u maar de uitsparing in de stencil volledig vult. Gebruik echter geen dikke klodder lak op het stencil anders bestaat de kans dat bij het verwijderen de klodder door de onstane opening druppelt, gebruik precies genoeg lak om de uitsparing in het stencil volledig te vullen.

9. Kunnen de stencils ook gebruikt worden met gekleurde gel of met acryl?

- Ja, dit kunt u zelfs heel comfortabel doen.

  • Mehron
  • Superstar
  • World Body Painting Association
  • Paypal betalingen
  • Logo Smart Nails
  • iDEAL
  • Crystal Blue Flash Tattoo
  • Chloïs Glittertattoo
© 2009 - 2022 Body Glitter - Glitter Tattoos, Schmink & Nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel