Uitleg aanbrengen SmART Nails

smartnails4.jpg

backside.jpg

n001bodyglitter.jpg

Elk product in de SmART Nails reeks wordt geleverd met een volledig geïllustreerde instructie aan de achterzijde van de verpakking en een full color foto op de voorkant van de verpakking, welke laat zien hoe het ontwerp er uit zal zien op nagel.

Het SmART Nails assortiment is een verzameling van sjablonen in de vorm van een soort sticker die wordt gebruikt als een hulpmiddel om artistieke ontwerpen op de nagels te creëren, gebruikmakend van elke soort nagellak die u thuis heeft. Elk product bevat 10 sjablonen, een voor elke vinger.

Ze zijn makkelijk te gebruiken hulpmiddelen, zodat u geweldige professionele resultaten thuis zult bereiken zonder bijzondere vaardigheden of opleiding. Het SmART Nails aanbod is zeer uitgebreid en veelzijdig, maar geenszins is het beperkt tot het ontwerp van de sjabloon zelf. Met andere woorden je kunt met de sjabloon en met een beetje fantasie veel meer effecten creëren dan het standaard ontwerp.

1. Allereerst dient u de nagel te lakken in een onderkleur naar keuze. Zorg dat u deze laag goed laat drogen. Dit is zeer belangrijk omdat u anders de nagellak met het opplakken van het sjabloon zult beschadigen. De lak is droog genoeg als u, wanneer u de lak aanraakt met u vinger, geen afdruk van u vingerprint meer ziet, ongeacht hoe hard u drukt.

2. Daarna kiest u één deeltje van het stencil en plakt deze enige keren op uw huid om de ergste plakkracht van de lijm van het sjabloon te verminderen om zodoende geen beschadiging aan u onderlak aan te brengen.

3. Breng de sjabloon aan op de plaats waar u het wilt hebben en druk deze stevig aan zodat er geen randen meer openstaan.

4. Gebruik een andere kleur nagellak als de onderkleur om de uitgesneden vorm van het sjabloon te vullen. Zorg dat u niet over de randen heen gaat waardoor nagellak buiten de sjabloon komt.

5. Haal vervolgens meteen de sticker van uw nagel in één beweging. Doe dit wel voorzichtig en zonder het sjabloon te draaien om beschadigingen aan de natte nagellak te voorkomen.

6. Als de nagellak droog is kunt u het ontwerp nog verfraaien met bijvoorbeeld glitter, steentjes, of nog een andere kleur nagellak door het sjabloon meerdere malen op één nagel te gebruiken.

7. Als laatste raden wij u aan om over de hele nagel een topcoat te gebruiken zodat de decoratie op uw nagel langer mooi blijft en minder snel beschadigd.

Ook kunt u bijvoorbeeld meerdere kleuren gebruiken binnen een sjabloon. Als je snel genoeg werkt, zodat de nagellak tussendoor niet opdroogt, kun je zoveel kleuren gebruiken als je wilt binnen de sjabloon. Hierdoor kunt u een waaier van kleuren aanbrengen of gewoon een ontwerp met twee kleuren. Aan u de keuze.

uitlegaanbrengen.jpg

Ook kunt u één en hetzelfde sjabloon slechts deels gebruiken of misschien wel twee keer op één nagel, om andere creaties te krijgen dan de standaard mogelijkheden.

deelvansjabloon.jpg

De randen van de sjablonen kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de nagel te delen en in twee kleuren te lakken.

randenvansjabloon.jpg

Of in de vorm van een rechte Franse Manicure of in de vorm van een hoek.

randenvansjabloon2.jpg

Alle modellen uit de Franse serie zijn tevens voorzien van een afgronde zijkant. Deze kunt u gebruiken om de ronde nageltip te creëren en de andere zijde van het sjabloon om het speciale design toe te passen. Twee in één dus, dat is handig !

randenvansjabloon3.jpg

En wilt u een aantal bijzondere accenten toevoegen aan uw ontwerp. Verfraai deze dan met bijvoorbeeld stippen glitter of steentjes, of vul de openingen in het ontwerp op met glitter. Gebruik hiervoor een transparante lak, (bijvoorbeeld topcoat) welke u in een beetje glitter doopt en deze meteen aanbrengt op de nagel.

bewerkenmetglitter.jpg

Of verzin zelf iets, de mogelijkheden zijn echt eindeloos en bovenal is het leuk om te doen.  

Het gebruik is zeer gemakkelijk, ook het lakken met je linkerhand als je rechts bent is zeer goed te doen omdat het niet heel precies komt om binnen het uitgesneden deel van het sjabloon te blijven. Zolang je maar niet over de buitenrand van het sjabloon gaat is het in orde. Vindt je het toch te moeilijk om zelf je rechterhand te lakken, vraag dan aan een bijvoorbeeld een vriendin om hulp. Samen je nagels laten schitteren is nog leuker!

  • Mehron
  • Superstar
  • World Body Painting Association
  • Paypal betalingen
  • Logo Smart Nails
  • iDEAL
  • Crystal Blue Flash Tattoo
  • Chloïs Glittertattoo
© 2009 - 2022 Body Glitter - Glitter Tattoos, Schmink & Nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel