Mark Reid Tiger

Mark Reid Tiger

Laad je spons goed met Mehron AQ White en maak de bovenlip wit en een driehoek boven de ogen.
Ook op de jukbeenderen kun je een beetje wit zetten.

Step by Step Mark Reid Tiger-1.jpg

Laad je spons met Mehron AQ Yellow en bedek hiermee de neus, de wangen en rond het witte deel boven de ogen. Eventueel kun je ook een beetje Mango inblenden. Daarna laad je de spons met Orange en blend je dit netjes in op het voorhoofd en boven de slapen.

Step by Step Mark Reid Tiger-2.jpg

Laad je spons met Red en stippel dit op het voorhoofd en langs de buitenzijde van het wit bij de ogen. Laad een ronde kwast nr. 6 met Red en zet een rand onder de ogen, bij de ooghoeken laat je de rand met een klein puntje naar beneden wijzen. De rand hoeft niet strak recht te zijn. Daarna dep je je kwast licht droog op een handdoekje (dus nog met schmink eraan) en dep je deze in de rode glitter. De glitter blijft dan aan je kwast hangen. Rol je kwast zijwaarts van onder naar boven over de nog natte rand schmink. Doe dit niet andersom (dus van boven naar beneden) want dan valt alle glitter van je kwast af! Vul zo heel de rode rand met glitter. 
Hierna laad je een ronde Mark Reid brush nr. 2 met Black en zet je een grillige rand langs de rode glitterrand, dit bereik je door af en toe je kwast met de haren plat op de huid te leggen en daarna de lijn weer verder door te trekken. De bewegende delen van de ogenleden maak je ook zwart, als je geen andere kwast wilt laden kun je dit ook met de zijkant van je huidige kwast doen. Of je laadt alvast je ronde Mark Reid brush nr. 4 of 6 en doet het daarmee.

Step by Step Mark Reid Tiger-4.jpg

Zet met je ronde Mark Reid Kwast nr. 4 of 6 mooie strakke tijger lijnen, Zorg dat deze altijd in een mooie punt eindigen, dit doe je door in een vloeiende beweging de haren van de kwast omhoog te halen en van de huid te halen. Zorg er ten alle tijden voor dat alle lijnen richting het midden van de neusbrug lopen, er mag GEEN lijn een andere richting hebben. Je kunt de lijnen ook enigszins doortrekken in de hoofdharen. Onder de rode rand zet je een tijgerlijn net onder het jukbeen. Begin dun met je lijn, leg je kwast neer en haal deze naar omhoog met de kwast op de huid en breng je kwast weer in een vloeiende beweging omhoog. Dit doe je ook op de wangen. De mond maak je door je kwast zijwaarts met de haren in de mondhoek neer te leggen en daarna de neus-lippenplooi volgende omhoog te trekken.

Step by Step Mark Reid Tiger-5.jpg

Daarna maak je de mond af door van buiten naar binnen de lijnen te zetten en de lijn te eindigen met een heel erg dun lijntje of met een paar stippeltjes. De onderzijde van de neus maak je met een lijntje zwart en over het midden van de bovenlip maak je een lijn naar beneden, op de bovenlip laat je deze uitlopen in een driehoekje. De binnenzijde van de bovenlip maak je zwart. De onderlippen maak je rood en met je vinger dep je er een klein beetje rode glitter op. Daarna zet je er met een Mark Reid nr. 2 een heel dun lijntje langs aan de onderzijde.

Step by Step Mark Reid Tiger-6.jpg

En klaar is een prachtige tijger! Je tijger zal er nu ongeveer zo uit zien. 
Uiteraard kun je de kleuren van deze tijger variëren en zelf andere kleurcombinaties uitkiezen, of andere lijn combinaties maken, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang je er maar voor zorgt dat de lijnen richting het midden van de neus gaan en mooi scherp eindigen.

Step by Step Mark Reid Tiger-9.jpg

Step by Step Mark Reid Tiger-13.jpg

Step by Step Mark Reid Tiger-8.jpg

Veel plezier!!!

Onderstaand een handig lijstje met alle gebruikte materialen:

Sorteer op
 • Red Blood 5 ml
  Red Blood 5 ml
  € 2,35
 • Mark Reid Brush Signature 2 Round
  Mark Reid Brush Signature 2 Round
  € 6,85
 • Mark Reid Brush Signature 4 Round
  Mark Reid Brush Signature 4 Round
  € 7,85
 • Mark Reid Brush Signature 6 Round
  Mark Reid Brush Signature 6 Round
  € 8,85
Sorteer op
 • Mehron
 • Superstar
 • World Body Painting Association
 • Paypal betalingen
 • Logo Smart Nails
 • iDEAL
 • Crystal Blue Flash Tattoo
 • Chloïs Glittertattoo
© 2009 - 2022 Body Glitter - Glitter Tattoos, Schmink & Nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel